image
Новина
Метод «Все на 4»: красива усмішка за один день!
Дата публікації: 24 липня

Зазвичай пацієнтам важко відважитися на заміну всього зубного ряду, навіть якщо жувати та говорити стає нестерпно. Однак метод «Усе на 4» дозволяє провести цю процедуру швидко та безболісно. Щоби прийняти рішення, пацієнту важливо знати про переваги цього способу лікування, його безпечність, ефективність та комфорт під час його проведення. Найчастіше ми чуємо від майбутніх клієнтів такі запитання.

Чи перевірений цей метод?
Його розробив португальський лікар Пауло Мало у 1998 р. Він придумав незнімний протез, який надійно фіксується рівномірно розподіленими штифтами та максимально нагадує натуральну щелепу.
Відтоді метод активно використовують у світовій стоматологічній практиці й завдяки своїй високій ефективності став вже звичною процедурою. Наприклад, у клініці VINIR за ним працюють вже понад 10 років. Встановлені імпланти приживаються у 95 % випадків.

А це боляче?
Лікарі ретельно готуються до операції та зважують особливості кожного випадку, обирають спосіб встановлення штучних коренів (імплантатів), який найкраще підійде пацієнту.
Імпланти та самі протези моделюють на комп’ютері, їх розробляють індивідуально під кожного клієнта. Це усуває можливість натирань чи труднощів із пережовуванням їжі новими зубами.
Для комфорту пацієнта штучні корені встановлюють уві сні, тому про біль чи страх процедури можна не хвилюватися.

Що потрібно для цього методу лікування?
Необхідно видалити хворі зуби, переконатися, що у ротовій порожнині немає інфекцій та залишків зубних коренів. Крім цього, перед проведенням імплантації пацієнт має здати аналіз крові та зробити рентген.

Як відбувається процедура?
У ясна встановлюють чотири імплантати: два — у фронтальній зоні, два — в зоні жування.

  • Під час першого візиту стоматолог проводить діагностику ротової порожнини й пропонує лікування чи видалення хворих зубів, якщо це необхідно.
  • Для вас змоделюють зліпок нової усмішки та, за потреби, індивідуальну форму штучних коренів.
  • Після цього етапу фахівцеві потрібно ретельно підготуватися, щоби обрати найкращий для кожного пацієнта спосіб проведення лікування.
  • Наступний крок — встановлення штучних коренів у ясна. Цей етап триває 1-3 години, пацієнт спить протягом усієї процедури.
  • Після їх встановлення лікар переходить до фіксації тимчасових зубів. Вони служитимуть протягом наступних 4-6 місяців (до повного відновлення ясен). Потім їх замінять на постійні штучні зуби.

Чому саме цей метод?
1. Пацієнт повертається до комфортного життя за короткі терміни. Вже в день встановлення імплантатів людина насолоджується новою і красивою усмішкою.
2. Більше ніякого дискомфорту через те, що вставна щелепа може випасти чи натирати ясна.
3. Проста фіксація дозволить полегшити післяопераційне відновлення.
4. Серед технологій незнімного протезування метод «Усе на 4» має порівняно невисоку ціну.
5. Встановлені протези виглядають естетично, зубний ряд не відрізнити від натурального.
6. Рівномірне навантаження на всю щелепу зменшує дискомфорт при жуванні.

Як підготуватися до лікування?

Стоматологи клініки VINIR працюють лише з найкращими системами: Straumann (Швейцарія), Osstem та Megagen (Південна Корея). Забудьте про натирання ясен, проблеми з дикцією та дискомфорт через використання знімних протезів! Ми організуємо ваше лікування так, щоб ви назавжди позбулися «зубних» проблем. Записуйтеся на консультацію на сайті або телефонуйте нам: (093) 630-62-50