image
Новина
Відбілювання: чи підходить ця процедура саме вам
Дата публікації: 05 квітня

Відбілювання — одна з найпоширеніших послуг, яку обирають пацієнти клініки VINIR. Вона підходить тим, хто: 

  • почувається некомфортно через колір зубів та хоче зробити їх білішими;
  • прагне покращити стан своєї усмішки;
  • готовий дотримуватися рекомендацій лікаря та правильно доглядати за зубами після процедури. 

Далі поговоримо про те, як обрати безпечне відбілювання та в яких випадках фахівці клініки VINIR не рекомендують його робити. 

Що важливо знати перед процедурою

Робити відбілювання варто лише в професійній клініці. Як би красиво не переконувала вас реклама спробувати різні суперзасоби, як от відбілювальні смужки, домашні системи чи рецепти сестри маминої двоюрідної тітки — не ризикуйте здоров’ям своїх зубів. Зверніться до стоматолога: лише фахівець зможе порадити той варіант відбілювання зубів, який не лише зробить зуби білішими, а й не пошкодить емаль. 

У VINIR вам запропонують клінічне, домашнє або комбіноване відбілювання — залежно від вашої ситуації та потреб.  Більше про різні способи відбілювання зубів ми писали в нашому блозі:  https://vinir-clinic.ua/news/yak-obraty-vidiluvannya-zybiv/ 

Хто на світі найбіліший? Розраховуйте на реалістичні результати. У деяких клініках пацієнтам обіцяють казкові метаморфози: зміну тону на 10 позицій і навіть більше. Втім, варто знати: безпечне відбілювання можливе лише на кілька тонів. В інших випадках можна «нажити» собі хронічну чутливість зубів, а це у ваші плани точно не входить, правда ж?  

Чутливість протягом 1-3 днів після процедури є нормальною реакцією зубів і швидко зникає.

Спочатку професійна гігієна зубів — потім відбілювання. Це необхідний етап перед процедурою, який ми в клініці VINIR робимо всім пацієнтам. Під час професійної гігієни за допомогою ультразвуку та повітряно-абразивного методу Air-flow (порошок, що містить кальцій) знімаємо зубний камінь та наліт, завдяки чому відбілювання буде ефективнішим.

Протипоказання: коли не варто робити відбілювання зубів

У деяких випадках від процедури варто утриматися. До таких належать: 

  • вагітність;
  • підвищена чутливість зубів;
  • захворювання серця та кровоносної системи;
  • плями на емалі — зуби можуть відбілитися нерівномірно;
  • пломбування зубів — пломби не відбілюються, тому їхній колір відрізнятиметься від відбілених зубів.

У деяких випадках лікарі можуть порадити вам інші методи покращення усмішки: художню реставрацію, встановлення вінірів або ж поєднання різних процедур задля досягнення найкращого результату.

Отримати усмішку мрії можливо — ми у стоматологічній клініці VINIR маємо для цього сучасні технології й перевірені методики, які вже отримали чимало позитивних відгуків від наших пацієнтів. Звертайтеся — залюбки допоможемо й вам!

Надаємо всі види стоматологічних послуг: від відбілювання та встановлення вінірів до ортодонтичного лікування й імплантації. У VINIR — комфортне лікування та надійний результат!

Записуйтеся за телефоном: +38 (067) 716 29 85